Ozon cu Plasmă tratament acnee de întinerire a pielii de frumusete aparate actifact pentru a lupta împotriva problemei de piele pentru acasă și salon de utilizare

3 507.17lei
( 0 Recenzii )

Sku:
  • w5615
Tag-uri:
  • congelator ozon, led 220v 300w, ozon alimentare, echipamente de fitness pentru adulți, bluze problema, nedefinit pantaloni, apareil echipamente de fitness, cărți de rezolvare a problemelor, 220v 100v filtru, ozonio bluetooth apă
  • Instrumente De Îngrijire A Pielii

Informații

  • Nume De Brand - adg
  • Tensiune Standard - 220V, 110V(不含)-220V(不含), 100V, 240V
  • Funcția - Facial Curat, Intinerirea Pielii, Pielea Moarta De Îndepărtare, Anti-acnee, Îndepărtarea Cusur
  • Origine - NC(de Origine)
  • Certificare - CE
  • Material - plastic
  • Mărfuri De Certificare A Calității - ce
  • Sursa De Alimentare - Electric

Ozon cu Plasmă tratament acnee de întinerire a pielii de frumusete aparate actifact pentru a lupta împotriva problemei pielii

Ceea ce este cu Plasmă Regenerarea Pielii?

Aceasta plasma-care conțin energia este directionata printr-o cuarț duza de vârful piesei de mana si pe piele.Energia livrată produce un sistem de încălzire care funcționează la suprafața pielii pentru a elimina vechi photodamaged celule epidermice, Pentru că energia termică eliberată în piele în timpul tratamentului în Plasmă este absorbit uniform, zona tratată experiențe incredibil de colagen si elastina de regenerare.deci are o resurfacing și efect de intinerire prin valorificarea de energie termică.Avantaj

1. TDDS cu plasmă tehnologie de livrare, deschidere rapidă moleculelor de adeziune celulară (CAM), producătoare de 60-200 ori mai mult șoc,absorbția umană, trebuie doar 30 de secunde, soluția este imediat absorbit de piele.

2. Plasma de energie are un puternic capacitatea de a dezinfecta, a distruge în mod eficient bacteriile, evitând distrugerea structurii moleculare ale bacteriilor și pentru a evita cauzează diverse probleme ale pielii

3. Plasma de energie provoacă îmbătrânirea celulelor să se micșoreze și se recombină prin pulverizare fenomen, și în același timp inhibă cantitatea de melanina, lăsând pielea strălucitoare și fără cusur.

4. Plasma de energie exercită o mare energie, căldură și presiune în timpul transportului, forme de hidrogen pe suprafața pielii,și acționează pe piele.Genera rapid F-DBD submicronice cu plasmă radicali între celulele să se reproducă normal membranei celulare tensiunea și echilibrul pielii structureAll ionilor în organism regenera colagenul, provocând nesănătoase structură care a fost deteriorat și afectate de control de pigment pentru a produce un sistem eficient de auto-vindecare efect, de a stimula producția de colagen și fibroblaste, și pentru a preveni îmbătrânirea pielii.

5. Non-invazive supraconductori de a crește fluxul de substanțe nutritive între celule și de a promova celulă de absorbție prin stabilizarea cavitație.Și deschide canalul în membrana celulară pentru a accelera produs de absorbție.

Produs parametru

Numele produsului

Portabil cu Plasmă stilou de ridicare a pielii pen

Tip

ADG-MP1298

Tensiunea de ieșire

DC9V/3A

Tensiune de intrare

100-240V

Putere de ieșire

27W

Dimensiunea pachetului

37*32*19cm

Greutate brută

4kg

Stil

portabil

Culoare

alb

Cerere

utilizarea acasă/salon de

Funcția

Tratament Acnee, De Întinerire A Pielii, Pielea Stralucitoare

Accesorii

3 capete, S/M/L

Frecvența

5 nivele

Garanție

12 luni, durata de viață technial surpport

Ce este Plasma?

Plasma nu este un laser, nu cu o frecvență radio, nu un test, nu un foton.Este cea de-a patra stare de gaz, care este extrem de disociat,care este diferit de solide, lichide și gaze.PLASMA BT sistem este bazat pe presiune atmosferică tehnologia plasmei.Sistemul poate fi utilizat în mod eficient în pleoapelor superioare, inferioare pleoapelor, riduri, cicatrici, inflamarea pielii, vindecarea rănilor și absorbția medicamentului.

Înainte și După :

Ambalare:

Compania Noastră Și-Fabrica:

FAQ :

1. Ai vreo garanție?

Da, avem.Ani garanție pe mașina gazdă este dat.

2. Cum e după-vânzare de servicii?

Avem o tehnologie profesională de echipa de sprijin pentru servicii în timp util.Puteți obține ajutorul de care aveți nevoie în timp, prin telefon, webcam, chat on-line (Google talk, Facebook, Skype).Vă rugăm să ne contactați, odată ce masina are vreo problema.Cele mai bune servicii vor fi oferite.

3. Ce certificare ai?

Toate mașinile noastre au MARCAJUL de certificare care asigură calitatea și siguranța.Mașinile noastre sunt sub stricta de management al calității pentru a asigura o bună calitate.Pentru că noi înțelegem pe deplin că acesta va fi un necaz mare, dacă mașina avea nici o problemă în timpul de lucru la dincolo de ocean.

4. Vei învăța cum să folosească mașina?

Da, putem oferi un manual de utilizare complet și utilizarea video pentru instruire și de aplicare.Și 24/7 on-line servicii de consultant asigura că orice problemă și ori de câte ori te întâlnesc, puteți rezolva cu ușurință.Este ușor de operat de către oricine cu instrucțiunile.

5. De ce ar trebui să ne alege echipa ta?

Puternic fabrică, oferind prețul de fabrică și cel mai bun sprijin tehnologie.

10 ani de experiență în producerea de frumusete de masina, puternic R&D.

Certificare CE, cheia pentru tine de a utiliza în mod legal și vândă mașina.

Diversitatea de servicii personalizate, puternic OEM & ODMcapability disponibile.

1 an garanție și Excelent serviciu online (Beijing timp, la 8 am la 11 pm, China), ne va ajuta să rezolve problema cât mai curând posibil în acest moment.

Comentarii

Produse conexe

De asemenea, cumparat cu acest produs

Vintage stil chinezesc de sex masculin cu maneca lunga-tricou barbati all-meci cămașă de bază de sex masculin personalitate placa butoane vrac tricou barbati negru
226.59lei 266.57lei

Dragul meu prieten: Există diferențe între țări, deoarece dimensiunile de îmbrăcăminte , te rog spune-mi înălțime:?cm, greutate:?cm, am alege produsul potrivit pentru tine.Vă mulțumesc!