Unul neterminat 25.5" stânga chitara Electrica gât mahon făcut Bolt pe lemn de trandafir grif de calitate fin 22 fret 0032#

361.77lei
( 0 Recenzii )

Sku:
  • w5113
Tag-uri:
  • chitara mici gât, chitara w gât, ricken 325 chitara, rickerbacker 325 chitara, rickenbacker 335 chitara, plin de gât chitara, kramer chitara lemn, chitara gât subțire, brian chitara lemn, chitara electrica lemn
  • Instrumente Cu Coarde

Informații

  • Nume De Brand - YINFENTE
  • Tip - gât chitara
  • Numărul De Model - 202

Bun venit pentru a Vizualiza elementul Meu.Eu vă va oferi cel mai bun produs pentru tine.Voi da tot ce am, clientul cel mai mic preț și cea mai bună calitate.Veți obține transport rapid și de răspuns rapid.Toate articolele vor fi verificate pentru tine catrfully și test pentru tine.Asigurați-vă că veți obține elementul în mai bune condiții.Pot să garantez că vă va place punctul meu foarte mult.

Nostru Instrument Muzical Co., Ltd.este în fabricarea de diferite tipuri de instrumente muzicale.Avea echipament complet, facilități și tehnici de producție, vom aplica avansate de procese, utilaje și serviciile oferite de abordări de testare.Produsele noastre sunt durabile și confortabil pentru a juca, oferind pe precisă scară muzicală, ton frumos, unic, aspectul și de puternică forță expresivă.

Ne continuăm filosofia de afaceri a "subliniind calitatea produsului, reputația de afaceri și servicii de afaceri și management".Toate produsele noastre sunt respectate la nivel internațional avansate standarde.Noi folosim la nivel internațional avansate ton tunere și importate ton de calibrare a instrumentelor pentru a regla și tonuri de testare, în scopul de a asigura calitatea în conformitate cu standardele din China Instrument Muzical de Supraveghere și Control Center.am stabilit prietenos tranzacționare relații de cooperare cu clienți din mai mult de 30 de țări și regiuni din America, Europa și Asia

Ne considerăm pe noi înșine ca fiind unul dintre cele mai bune chitara producatori în China, nu numai din cauza noastră de produse deosebite, serviciu de SSMII suntem capabili de a oferindu-vă cu.Acesta din urmă include ca door-to-door de livrare, finanțe și servicii.Angajează să furnizeze produse de calitate în conformitate cu cele mai recente tendințe de moda, acesta este scopul nostru de a oferi clienților noștri cu cele mai noi stiluri de profesionist chitari la preturi competitive.

Dacă sunteți interesat în oricare dintre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru discuții de afaceri.Suntem sincer cu nerăbdare să coopereze cu tine.

Vii caracteristice

Putem face toate stilul semnat de chitara pentru orice bandsman și chitara vânzător .Ce trebuie doar să faceți este să ne dea planul sau descrie chitara vrei ,inude lemn și accesorii etc. Noastre cele mai vii caracteristică este că nu numai că nu putem face tot stilul de chitara găsești acum, dar, de asemenea, putem face o chitara special doar pentru tine pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Strict material selectarea și fabricarea

Avem un standard foarte strict pentru a selecta lemn .Cu superexcellent handcrt tehnica vrem să ne asigurăm că fiecare chitara am luat-o a plăcut rezonanță și susține unpled.Ce e mai mult , putem garanta că toate angajatul nostru au primit stricte de formare și au o mare de tehnica pe chitara face și un bun apercepție pe muzică pentru a face cele mai bune chitara.

Chitara electrica gât Caracteristici:

plecat de 25.5" chitara Electrica neck Bolt pe grif amendă de calitate

22 fret

1 buc gât Chitara.

Gat din Lemn: Lemn de mahon

Fretboard Lemn:lemn de trandafir

Finisaj: Nefinisat

Inlay: Triamgle Încrustat

Lungime Scară:25-1/2".dacă aveți nevoie de alte scale lungimea vă rugăm să contactați-mă.

Tuner Gaura Dimensiune: 11/32"

Lățimea la Nuci: 43mm

Lățimea la Toc: 2-1/4"+/-1.5 mm

Freturi: 22 Jumbo

Am, de asemenea, pot face un orificiu de reglare pe partea de sus sau la sfârșitul

Va putem oferi OEM prelucrare, personaliza instrumente muzicale în funcție de cerințele clienților.

Sper noastre profesionale, instrumente muzicale poate aduce mai multe afaceri în funcție de experiența noastră.

Ambalaj:

Punctul nostru sunt dotate cu cutie de spumă, ușor de transportat și de siguranță suficient pentru articol,

VAMALE DE PRESĂ

Ne va livra elementul ca cadou și a raportat valoarea bunurilor este scăzută USD.Poate fi necesar să plătească puțin sau fără plata taxelor vamale.Dar este necesar, sau personalizate va deschide pachetul și reevalua chitara.Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți elementul în condiții de siguranță.

Transport

Se normlly ne duce 1-7 zile pentru a obține elementele de care aveți gata să plătească pentru transport maritim după ce plata este confirmat de către .com.

Vom folosi, în general EMS pentru transporturile cauza costurilor mai mici și servicii mai bune.

În mod normal nu durează aproximativ 5-8 zile pentru EMS pentru a livra produsele.Apoi, puteți obține elemente după ascultarea bat la usa ta.

Suntem fericiți să combine transport pentru elemente de plătit, cu o singură plată.Ratele de transport maritim va fi bazat pe greutatea combinată a elementelor și locația dumneavoastră.

Suntem foarte profesionist și atent cu privire la ambalare să țină obiectele în siguranță în timpul transportului.

Comentarii

Produse conexe

De asemenea, cumparat cu acest produs

Vintage stil chinezesc de sex masculin cu maneca lunga-tricou barbati all-meci cămașă de bază de sex masculin personalitate placa butoane vrac tricou barbati negru
226.59lei 266.57lei

Dragul meu prieten: Există diferențe între țări, deoarece dimensiunile de îmbrăcăminte , te rog spune-mi înălțime:?cm, greutate:?cm, am alege produsul potrivit pentru tine.Vă mulțumesc!