2021 ani populare 6-string chitara electrica 04 comemorative două piese de preluare metal rosu livrare gratuita

1 661.31lei
( 0 Recenzii )

Sku:
  • w4950
Tag-uri:
  • inversat chitara, roșu lespaul chitara, geantă de mână de înaltă calitate personalizate, ashwood chitara bas, textis chitara, național de chitara electrica, rosu partea de chitara, chitare electrice de calitate superioară, clavijero chitara bas, chitara preluare verde
  • Instrumente Cu Coarde

Informații

  • Grif Material - Abanos
  • Tip - electricguitar
  • Origine - NC(de Origine)
  • Tonul Poziția - 22
  • Înapoi / Lateral Material - Mahon
  • Pickup - Pasiv De Tip Închis
  • potrivit pentru - Școlarizarea la domiciliu, Performanța Profesională, Incepator, Unisex
  • Nume De Brand - câine rău
  • Corpul Material - Mahon
  • String Winder - Închis Buton

Compay Profil despre NOI:

Fabrica este situat în Weifang, China, wh specialies inmanufactureing( clădire) și exportul de toate tipurile de instrumente muzicale, cum ar fi chitare electrice, electrice, bas, chitară acustică,chitară electro-acustică și itsaccessories.Așteptăm cu nerăbdare de a avea o cooperare sinceră și mutualdevelopment cu întreprinderile și cu prietenii de la peste tot în lume.

Garanție De Calitate:

Avem echipa de profesionisti QC pentru a se asigura de înaltă calitate productsand corectă de ambalare în fiecare transport.Suntem siguri că ne muzicale instrumentshave precis ton, sunet atractiv, buna performanta si gracefulappearance.În plus, suntem chitara producător în China, și ne-am ourguitar fabrica si chitara tehnicieni, fiecare chitara va fi verificat și testedbefore de transport, asa ca noi va oferim chitare bună calitate, dar scăzut în preț,cred că veți obține un mulțumiți de chitara de la mine.

Timp De Livrare:

După ce plata a fost confirmată, articolul tău va fi shippedwithin de 3 zile lucrătoare.De obicei, va dura 5-7 zile de la U. S. A. Transport maritim prin EMS, e-service este atât de rapid și politicos, și ne va furniza numărul de urmărire astfel încât să puteți convenabil de a monitoriza shipmentsprogress pe e site-ul.

Transport Gratuit:

Transport gratuit prin EMS sau China Post. ( alte moduri de transport areoptional dar clienții trebuie să plătească taxa de transport.)

Vamale de Eliberare ( mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)

Ne va livra elementul ca un cadou de ziua de naștere și să raporteze goodsvalue de 40 de DOLARI.Poate fi necesar să plătească puțin sau nu taxe vamale.La vamăva deschide pachetul și reevalua chitara uneori, Avem enoughexperience pentru a vă ajuta să obțineți la chitara prin condiții de siguranță.

Politica De Retur:

Acceptam retur dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție,sau daca produsul a ajuns la tine într-un damagedcondition.Clienții nemulțumiți pot livra produsul imediat cu theoriginal de ambalare termen de 3 zile.Va vom trimite returna produsul taxă de îndată ce voi primi articol.Dacă este posibil, putem returna parțial pentru a repara dacă mărfurile nu este grav deteriorat, care depinde de negociere.Theshipping taxele spate va fi acordat de catre cumparator!!

Pachet:

Toate chitarele nu vii cu un caz dificil, dacă nu există marcu( chitara cu un hardcase) în produsele titlu.Pentru hardshell, se isoptional să cumpere pentru toate chitarele, dacă-l cumpere, ne va livra guitarinside la hardcase pentru o mai bună protecție.Dacă nu cumperi hard caz, vom folosi spumă și carton pentru ambalaj pentru transport maritim.

Apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător, vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil.dacă nu-mi place chitara mea pentru nici un motiv, vă rugăm să nu ezitați să-mi trimiteți feedback-ul dvs.,eu va apreciez mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un nurtualor feedback-ul negativ!

Vom Rezolva Orice Problemă s-ar Putea Întâlni în activitatea Noastră!

Eu Cred în Dumnezeu și Utilizarea Inima să Facă Totul!

La Ultima doresc cumpărături plăcute aici!

cele mai bune urări.

A ta qishi chen

Comentarii

Produse conexe

De asemenea, cumparat cu acest produs

Vintage stil chinezesc de sex masculin cu maneca lunga-tricou barbati all-meci cămașă de bază de sex masculin personalitate placa butoane vrac tricou barbati negru
226.59lei 266.57lei

Dragul meu prieten: Există diferențe între țări, deoarece dimensiunile de îmbrăcăminte , te rog spune-mi înălțime:?cm, greutate:?cm, am alege produsul potrivit pentru tine.Vă mulțumesc!