100buc/lot 40C 10A KSD9700 Normal Deschis Termostatul, Temperatura Comutator, NO40Celsius, Bimetal Disc.

299.80lei
( 0 Recenzii )

Sku:
  • w10142
Tag-uri:
  • termostat ksd9700 40, ksd9700 radiator, metal creștin disc, mini-r disc de metal, arashi disc de frână, poloneză disc de metal, ksd9700 ipsos, îndepărtarea disc de metal, senzor ksd9700, comutator 250v t125
  • Accesorii De Iluminat

Informații

  • Tip De Element - Switch-uri
  • Curent - 10A
  • Caracteristici - normal deschis
  • Origine - NC(de Origine)
  • Certificare - CQC
  • Material - Aliaj
  • Tip Comutator - Comutator De Temperatura
  • Numărul De Model - KSD9700-10A-NO40-100
  • Garanție - 1

KSD9700 Serie Termostatul ( Auto Reset ).Acțiune temperatura : 45+-5 grade Celsius, Resetați temperatura : 30+-5 grade Celsius.Tip de acțiune: N. C. Tip ( în mod Normal, Aproape, Conectat ) Maximă tensiune : 250V.Curent maxim : 10A.Mulțime de 10pieces. 100% Nou, Nu A Folosit Niciodată.RoHS Compliant.

Structura și aplicare:

KSD9700 produs de serie este un fel de termostat care adopta disc bimetal ca temperatura elementului de detectare.Disc bimetal este în stare liberă și contactele sunt închise atunci când aparatul electric este de lucru, în condiții normale.Când temperatura ambiantă ridică la presetarea temperaturii de operare, contactele deschise ca bimetal disc deformează pentru a sari atunci când este încălzit, atunci circuitul este tăiat pentru a controla temperatura .Apoi contactele se va închide automat pentru a tăia pe circuit atunci când aparatul electric este răcit până la resetare temperatură.Acest produs este widly utilizat motor de acasă aparat și echipamente electrice, cum ar fi aer conditionat motor, transformator, aparate termice, etc.

Măsuri de precauție:

1. Vă rugăm să păstrați capacul firma cu suprafața de instalare a controleed aparat atunci când instalați.Vă rugăm să ștergeți conducție silicon unsoare pentru detectare de suprafață, în scopul de a asigura efectul temperaturii de detectare.

2. N-colaps sau deforma plastic sau metal coajă în timpul instalării, în scopul de a evita orice influență a performanțelor sale.

3. În scopul de a evita de conturnare și a asigura siguranța în timpul utilizării, nu arunca sau cruch cu manșon de izolare atunci când instalați termostatul cu coajă de metal.

4. Pentru produsele utilizate în circuit, la nu mai mult de 10A curent, vă rugăm să alegeți duce cu secțiune transversală suprafața de bază de cupru cade within0.4-0.75 mm pentru conexiune.

5. Păstrați produsul în depozit uscat curat la o bună ventilație și lipsite de gaze corozive și cu o umiditate relativă mai mică de 90% și temperatura ambiantă under40C.

*********************************************************************************************************************

Transport:

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Politica De Retur:

Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile, puteți alege banii înapoi sau un element de schimb.

Contactați-ne:

Orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.din cauza diferențelor de fus orar, ne-am nu poate răspunde imediat, dar am promisiunea de a răspunde în termen de 24 de ore.

Comentarii

Produse conexe

De asemenea, cumparat cu acest produs

Vintage stil chinezesc de sex masculin cu maneca lunga-tricou barbati all-meci cămașă de bază de sex masculin personalitate placa butoane vrac tricou barbati negru
226.59lei 266.57lei

Dragul meu prieten: Există diferențe între țări, deoarece dimensiunile de îmbrăcăminte , te rog spune-mi înălțime:?cm, greutate:?cm, am alege produsul potrivit pentru tine.Vă mulțumesc!