Full HD 150 inch 4 La 3 Raport Spate Ecran de Proiectie Cu Rapid de Pliere Cadru Și de Transport Cutie de Aluminiu

3 059.28lei 3 220.27lei
( 0 Recenzii )

Sku:
  • w7447
Tag-uri:
  • 700c carbon cadru fix, airo mini proiector, raport de transmisie 41, rapid ecran de proiectie, 43 de viteze diferentiale, cadru de bicicletă dw carbon fix, raport de 90 de viteze, destinat ecran de proiectie, aun ecran de proiectie, mare ecran de proiectie
  • Proiectoare Accesorii & Piese

Informații

  • Picioare Trepied - 2 Bucati
  • Numărul De Model - RGF1-43-150
  • Tip Ecran - Ecran De Proiectie
  • Nume De Brand - Kingprints
  • Negru Limita - 75 mm / 2.95 inch
  • Garanție - 24 luni
  • Pachetul & Dimensiune - Aluminiu transporta caz / 119x38x33cm
  • Distanța de la partea de jos pe ecran pentru podea - 9cm (min) ~ 164 cm (max)
  • Vizualizarea Dimensiuni(WxH) - 3053*2287 mm /120x90inch
  • Portabil - Da
  • Rim-grosimea - 100MM
  • Teava Rectangulara Material Cadru / Size - Aluminiu / 32x32mm
  • Origine - NC(de Origine)
  • Dimensiunea ecranului - 150 inch /3810mm (Diagonală)
  • câștig - 1.1
  • Format - 4
  • Material - Mat Alb Tesatura De Fibra De Sticla

Full HD 150 inch 4 La 3 Raport Spate Ecran de Proiectie Cu Rapid de Pliere Cadru Și de Transport Cutie de Aluminiu

Rapid de Pliere cadru proiector ecran este perfect pentru curte, piscină, tabără, evenimente comunitare, sau oriunde doriți un portabil, ecran de film în aer liber.La screem păstrează cadru modular de construcție care face ecran imens atât de populare, cu mici, profil de cadru de segmente de robust din aluminiu extrudat.Rapid ecran de pliere este extrem de rigid și durabil, în timp ce restul de ușor.

Din spate Ecran de Proiectie Material este o suprafata perfect pentru a utiliza atunci când situația nu permite echipamente de proiecție pentru a fi în fața ecranului.Translucid gri suprafață funcționează cel mai bine cu un luminos proiector (2.000+ de lumeni).Din Spate Ecran de Proiectie este un produs high-tech, care oferă o imagine naturală și clară și funcționează cel mai bine într-un întuneric de setare în cazul în care lumina ambientală este controlat.Ar trebui să-proiect pe partea buna a ta din Spate Proiecție de Film.De ce să cumpărați din Spate Proiecție de Film?Este o modalitate foarte bună de a ascunde echipamente de proiecție!

Design Inovator

Inovatoare de ori-și-mecanism de blocare vă ajută luare de instalare și eliminare ușor.Acesta asigură, de asemenea, cadrul este ferm și sigur în utilizare.Colțul solidă design adaugă siguranță, ajutând crește rigiditatea de ansamblu a structurii.

Practic, Durabil și Portabil

Profesional proiectat cadru este încă lumină robust și ușor de transportat.Toate piesele inclusiv cadru, suport și ecran tesatura sunt concepute pentru a se potrivi într-un singur caz, care economisește foarte mult spațiu pentru transport.

Profesionale De Calitate De Vizionare

Ecranul este fixat prin mai multe puncte de la fiecare cadru bar.Acest lucru asigură ecran va fi instalat plat și fără riduri.

Accesorii incluse: Portabil transporta caz Unic fold rapid de asamblare metoda cadru, 2 picioare detasabile, țăruși de Împământare și orientări.

Vă rugăm reamintesc: acest link este DOAR pentru proiecția din spate, dacă aveți nevoie de punctul de vedere față, puteți face comanda de sau

prin intermediul link-ul de mai jos:

https://www.sydneycraiova.ro/store/product/Low-Cost-Portable-Easy-Set-Up-HD-Projection-Screen-120x90inch-Fast-Folding-4-3-Projector-Picture/919139_32656360970.html

Caracteristici Dimensiune Ecran: 150" Diagonala Vizibilă a Ecranului Suprafata: 120"x90"(W x H) Raport de Aspect: 4:3 Tip Ecran: Proiecție din Spate Rapid și Ușor de asamblare, depozitare și transport pentru confortul suprem Ușor de blocare articulații, mecanism de eliberare rapidă, fixați pe tesatura Armat, grele cadru si picioare pentru stabilitate Greu roți de transport și de stocare de caz incluse pentru a călători 75mm/2.95" chenar Negru pe laturile de 24 de Luni de Garanție

Caietul de sarcini: Operațiunea: Fast Fold Ecran Portabil Zona de Vizualizare (W x H): 3053x2287mm / 120x90inch Diagonala: 150" (Diagonala) Raport de Aspect: 4:3 Gain: 1.1 Ecran Material: de Înaltă Definiție Spate Cu Gary Caz de Zbor: Da Limita Negru Dimensiuni: 75mm /2.95 inch metoda de Control: stativ Trepied de picioare: 2 buc Garantie: 24 luni

HD Spate Gary Ecran Tesatura:

Cu Snap Pe Tesatura:

De Înaltă Calitate Pătrat De Aluminiu Tuburi Cadru:

Greu Cu Roți De Transport Și De Stocare De Caz Incluse Pentru Călătorie:

Mai jos sunt probe vom instala pentru clienti.

Vom trimite elemente de dincolo de ocean peste tot în lume prin aer (DHL/ UPS/ FedEx/ EMS) și de mare, dacă aveți orice serviciu special, vă rugăm să ne contactați în mod liber în orice moment.Vă vom răspunde în 24 de ore de lucru.

1: Un meci de Transport maritim

1) Pachetul va fi livrat în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat, comenzi vrac poate amânată de mai multe zile.

2) vă Rugăm să verificați adresa de livrare, inclusiv Codul Poștal, Numărul de Telefon.Dacă nu există nici o schimbare, vă rugăm să ne anunțați înainte de a face plata.

3) Noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare din cauza Clearance-ul Personalizat de țara dumneavoastră și de starea vremii, etc...

2: Un meci Personalizat

1) în mod normal, Vom declara mai putin transportul valoarea de factură personalizat pentru scopul de a salva taxe suplimentare pentru clienți, dacă aveți orice cerere specială despre dvs. personalizat valoarea facturii sau a țării dvs. personalizat cerință, vă rugăm să ne anunțați înainte de expediere, astfel încât să putem face noastre cele mai bune pentru tine!

2) Dacă există orice taxe de import, impozite si taxe din țara dumneavoastră nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului, astfel încât vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. pentru a confirma ceea ce aceste costuri suplimentare vor fi.

Comentarii

Produse conexe

De asemenea, cumparat cu acest produs

Vintage stil chinezesc de sex masculin cu maneca lunga-tricou barbati all-meci cămașă de bază de sex masculin personalitate placa butoane vrac tricou barbati negru
226.59lei 266.57lei

Dragul meu prieten: Există diferențe între țări, deoarece dimensiunile de îmbrăcăminte , te rog spune-mi înălțime:?cm, greutate:?cm, am alege produsul potrivit pentru tine.Vă mulțumesc!