141 Femei Copilului Concurs De Patinaj Gimnastica Role Ritmice Rochie

1 475.66lei
( 0 Recenzii )

Sku:
  • w2255
Tag-uri:
  • băieții patinaj rochii, chilot patinaj, gimnastică, patinaj artistic rochie, de înaltă gât rochie de patinaj artistic, băiatul imaginind patinaj rochie, patinaj haine etsy, fogure patinaj rochie, jive concurs rochii, aur patine de gheata, sala de concurs coliere
  • Etapa & Dance Purta

Informații

  • produse - Personalizare
  • Dans De Tip - Sala de bal
  • Numărul De Model - SD24
  • Gen - FEMEI, Fete
  • Funcția - Permeabilitate Buna
  • Sezon - Pe tot parcursul anului
  • Material - Spandex

Vom trimite Include potrivire moț

FĂCUT PENTRU A MĂSURA

Material: Secțiunea de Patinaj artistic Costum cu Mare Eastic Spandex Tesatura, Elegant Fusta Sifon Tesatura.

Dimensiune:Setarea Volumului (Vă Rugăm Să Furnizați Circumferinta Pieptului, Taliei, Circumferința Șoldului,Săptămânal, Înălțime).

Culoare: Puteți Alege Propria Definiție.

Dacă aveți propriul design, puteți comunica cu noi.

DESPRE DIMENSIUNEA

Dacă nu există nici o dimensiune normală costum pentru tine, poti sa-mi spui la measurementsof piept, talie, hipsand circumferinta sau a trunchiului; astfel, putem face îmbraci în funcție de forma corpului tău, în timp ce aveți nevoie să așteptați pentru ceva mai mult timp.

MODUL DE A MĂSURA

Bust: Măsura în brațele tale și în jurul valorii de cele mai durdulii parte de autobuz

Talie: Masurati in jurul tau talie naturale

Solduri: Măsura în jurul valorii de cea mai mare parte a

Circumferinta Trunchiului sau: Începe de la centrul de umăr și măsura în față, prin picioare, și înapoi până la punctul de plecare.

Vă rugăm să nu uitați să ne spuneți înălțimea și greutatea dumneavoastră.Este, de asemenea, un foarte important valoarea de referință.

INSTRUCȚIUNI de SPĂLARE 1: numai spălare de mână nu pot fi spălate la mașină. 2: de rufe sau inalbitor, nu pot fi spălate sau albite cu clor, conținând detergent sau agent de albire. 3: nu stoarce uscat. 4: puteți folosi un rack pentru haine la uscat, dar nu poți pune-l la soare. 5: călcătorie, dar de călcat. 6: umiditate-dovada, ușor pentru a aerisi. 7: spălare de Mână în apă rece.

INSTRUCȚIUNI DE ÎNGRIJIRE

Dacă sunteți nemulțumește atât cu serviciul nostru pentru orice motive, vă rugăm să contactați-mă înainte de a încheia un comentariu pe noi.

Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.

Comentarii

Produse conexe

De asemenea, cumparat cu acest produs

Vintage stil chinezesc de sex masculin cu maneca lunga-tricou barbati all-meci cămașă de bază de sex masculin personalitate placa butoane vrac tricou barbati negru
226.59lei 266.57lei

Dragul meu prieten: Există diferențe între țări, deoarece dimensiunile de îmbrăcăminte , te rog spune-mi înălțime:?cm, greutate:?cm, am alege produsul potrivit pentru tine.Vă mulțumesc!